Spillerdragt/klubtøj

Vi vil gerne fremstå som en enhed = samme uniform, brug af klublogo, brug af navn mm.


Vi har en klubaftale med Rex og Warrior om levering af tøj og udstyr til klubben. Hvis nogen mod forventning oplever at de har fundet en bedre pris andet sted vil Rex matche de priser der kan dokumenteres og hvor det er muligt at bestille mere end et enkelt tilbudssæt. 


Altså priser hvor hele klubben kan erhverve træningstøj. 


Den nye træningsdragt "2023" model er lavet af et andet stof end tidligere. Stoffet er mere elastisk og kan ses i klubben i løbet af kort tid. 


Pris på nuværende sæt som vi har kørt med indtil slut 2023 koster i år 189 kr. plus moms pr. del og 472,50 kr. for sættet. Dertil kommer at klubben lægger 7,5 kr. oveni til at dække diverse udgifter i forbindelse med købet så sætprisen bliver 480 kr. 


Dertil kommer klub logo (holdlogo) til bryst plus REX logo til bryst plus transfer Hvidovre Ishockey klub til ryggen plus evt. transfer til sponsorer.


Der er 2 muligheder i forbindelse med tryk.


1. Man kan som hold selv stå for trykket og spare nogle penge.


2. Man kan få det lavet ude i byen og betale for omkostningen. Ca. 100 til 150 kr. plus moms + transfers pr. sæt.

Vi spiller i flg. farver

Hjelm: Royal Blue

Trøje: Blå (hjemme), hvid (ude)

Bukser: Røde

Strømper: Blå med røde og hvide striber


Der opleves ofte behov for genbestilling af holdtøj, da de unge jo har det med at vokse, glemme tøjet etc. Dette er selvfølgelig muligt, og bestyrelsen er gerne behjælpelig med det, men der bestilles ikke tøj til enkeltpersoner – det vil kræve alt for mange ressourcer. Holdet skal i stedet lave en samlet ’efterbestilling’.


Warrior er klubsponsor